fbpx

Uudistunut verkkokauppa fixusnet.fi avattu  07/2015

 

 

Fixus-ketjun maahantuojan (Koivunen) toimesta on avattu uudistettu verkkokauppapalvelu fixusnet.fi, jossa olemme mukana.

 

Verkkokaupan käyttöperiaate on tiivistetysti seuraava:

Asiakas valitsee verkkokauppapalvelun aloitussivulla Fixus-liikkeen (kotisivumme linkit menevät suoraan verkkokauppaamme), johon haluaa osoittaa tilauksensa. Tilauksia toimitetaan vain verkkokauppapalveluun liittyneiden Fixus-liikkeiden kautta (tuotteet joko noudetaan myymälästä tai uutena vaihtoehtona myös toimitus postitse). Liikkeen valinnan jälkeen Asiakkaalla on mahdollisuus selailla tarjottua valikoimaa hintatietoineen. Hinnat vaihtelevat liikkeittäin. Maksutapoja on useita ja maksupalvelun tuottaa yhteistyökumppanimme Klarna. Koivunen ja Fixus-liike pidättävät itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Verkkokaupan hinnat ovat samat kuin myymälän tiskillä. Tuotteiden saatavuustieto on reaaliaikainen ja näytetään liikkeen/tukkurin varastotilanne. Fixusnet.fi verkkokaupan tuotteet saamme toimitettua 1-5 arkipäivän kuluessa. Vahvistamme tuotteiden saatavuuden ja hinnan tilausvahvistuksessa.

Tervetuloa ostoksille!

Suoritamme Dräger-alkometrin kalibroinnin odottaessa (n. 10-15min), hinta 35€/laite.

Päivitys 11.4.2017: Nyt onnistuu myös uuden mallin 3820 kalibrointi

nettikauppa

Fixus-ketjun maahantuojan (Koivunen) toimesta on avattu verkkokauppapalvelu fixusnet.fi, jossa olemme mukana.

Katso uutinen ketjun fixus.fi kotisivuilta.

Verkkokaupan käyttöperiaate on tiivistetysti seuraava:

Asiakas valitsee verkkokauppapalvelun aloitussivulla Fixus-liikkeen (kotisivumme linkit menevät suoraan verkkokauppaamme), johon haluaa osoittaa tilauksensa. Tilauksia toimitetaan vain verkkokauppapalveluun liittyneiden Fixus-liikkeiden kautta (tuotteet noudetaan myymälästä). Liikkeen valinnan jälkeen Asiakkaalla on mahdollisuus selailla tarjottua valikoimaa hintatietoineen. Hinnat vaihtelevat liikkeittäin. Koivunen ja Fixus-liike pidättävät itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Verkkokaupan hinnat ovat samat kuin myymälän tiskillä. Tuotteiden saatavuustieto on reaaliaikainen eli heti saatavilla olevat tuotteet löytyvät myymälän varastosta. Muut Fixus-ketjun maahantuojan tuotteet saamme toimitettua 1-2 arkipäivän kuluessa. Monista tuotteista, joilla saatavuustieto on 1-2 päivää, on meillä varastossa jonkin toisen maahantuojan vastaava tuote. Vahvistamme tuotteiden saatavuuden ja hinnan tilausvahvistuksessa.

Tervetuloa ostoksille!

 

Uusien autotarvikevaraosien jälleenmyyjäliike vuodesta 1985 lähtien. Fixus-ketjun kauppias. Varaosia mm. seuraavista tuoteluokista

- AKUT
- ALUSTAN OSAT
- ISKUNVAIMENTIMET
- JARRUOSAT
- KORIN OSAT
- LISÄVARUSTEET
- MOOTTORIN OSAT
- MOOTTORINLÄMMITTIMET CALIX, DEFA
- PAKOPUTKISTOT
- POLTTOAINE-JA JÄÄHD.JÄRJ.OSAT
- SÄHKÖOSAT
- VAIJERIT
- VETOAKSELIT JA -NIVELET YM.
- VOIMANSIIRTO

Meiltä myös Lesonal WB vesipohjaiset ja Topcoat HS 420 akryylipohjaiset automaalit.

Lesonal Automaalit


 
 

 

 

 

 

 

Avoinna

ma:
9.00-17.00
ti:
9.00-17.00
ke:
9.00-17.00
to:
9.00-17.00
pe:
9.00-17.00
la:
10.00-13.00
su:
suljettu

Verkkokauppa

Tarjoukset

Muualla verkossa